Ny termin och nytt läger

Då är vårterminen 2013 igång! Vi har löpande intagning året om, men det är inte fel att starta med den nya terminen. Ny termin betyder nya läger och årets första äger rum på Fudoushin den 9-10/2. Lägret 9/10-feb skall ge en tydlig presentation av Kase Ryu Karate.
I en tid då det vimlar av närmsta assistenter och äldsta elever (inget av detta innebär automatiskt att kvaliteten är tillfredsställande) till Sensei Kase så behövs det kanske lite vägledning på hur man skall skilja “vetet från agnarna”. Målet är att man skall kunna se vad är i linje med Sensei Kase’s karate och vad är missuppfattningar.
Grunden är att teknikerna skall fungera, vi skall lära oss hur vi testar funktionaliteten och kvaliteten hos teknikerna.
Detta skall göras främst med hjälp av olika versioner av ten no kata, chi no kata och jin no kata. För att lyckas med detta tar vi 2 dagar i anspråk där vi övar, testar och varierar för att till slut knyta ihop det hela. Efter lägret skall man åtminstone vara kapabel att ställa de rätta frågorna till de olika tränarna och ta tillvara det som gagnar en själv. Kostnad för lägret är 200:-/dag.

kase_02

 

 

Comments

2 Responses to “Ny termin och nytt läger”

    Error thrown

    Call to undefined function ereg_replace()